Jaké to bylo na Freaku 2009

03.07.2010 13:34

Od posledního Freakfestu už uběhlo pár měsíců. Máme za sebou prázdninové měsíce, řada z nás dovolenou, někteří se na ni teprve chystaji "LAST MINUTE".

Trochu bych napsal o tom, jak to bylo na Freaku. Počásí bylo celkem proměnlivé. První dny svítilo, potom i zapršelo. Lidiček by tam mohlo být více, prostory pro stany rozhodně byly. Hudba byla bezva. Daly se tam koupit i cédéčka vystupujících kapel.

Pro ty z vás, kteří o Freaku ještě neslyšeli, jde o čistě křesťanský festival, zaměřený na křesťanskou hudbu, tzn. kapely jsou křesťané, jejich cílem je oslovit posluchače poselstvím o Bohu, ale také tím, jaký život lidé žijí a jaký jej mohou mít. Žánry byly od hardcoru, přes rock a worship.

Mohli si tam přijít na své i příznivci klidnější muziky nebo divadla. V artstagi bylo vystoupení divadelního uskupení Kairos2 se skvělým vystoupením. Vystoupilo několik písničkářů, včetně mě (byl nevyplněý prostor, tak jsem jej vyplnil:-)).

Dělo se tam celá řada seminářů: Teen Challenge - křesťanská organizace, která se věnuje pomoci narkomanům a podobným skupinám potřebných lidí a další. Momentálně si nemohu vybavit všechny.

Dalo se tam zajít do čajovny, byly k dispozici stánky s občerstvením, kávou, čajem, horkou čokoládou pro zahřátí v pozdních hodinách, vystoupení kapel probíhaly do 24:00, takže to celkem pomohlo dát si kelímek horkého nápoje.

Čas byl bezva a řeknu vám, že jste nám tam chyběli, vy, kdo jste nepřijeli. Místo bylo.
Tak možná příští rok.

Určitě přijeďte. Budeme se těšit.

Tom

RUN(A)WAY MY SON:

Zpět

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode